|

La millor mona de Pasqua de Catalunya

Triar la millor mona ara no és cap problema

Marina Benedico, Àlex Valdivielso i Naia Valls, 1r Batxillerat Internacional

La segona edició del concurs »La millor mona de Pasqua de Catalunya» organitzat per l’agència de màrqueting gastronòmic Sr. i Sra. Cake, amb el suport de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Forners i el Gremi de Pastissers de Girona, va tenir lloc el 30 de març del 2023 a Barcelona. És un concurs on pastisseries i fleques presenten les seves mones i poden guanyar el premi a la millor mona de Pasqua de Catalunya, amb l’objectiu que el regal del teu padrí o padrina sigui el millor amb moltíssima diferència.

Atelier Barcelona és una escola de rebosteria i pastisseria a Barcelona. Aquesta va ser la guanyadora del concurs de l’any 2023, amb la millor mona de xocolata. L’empresa va triar l’estratègia de transportar als més petits a un món de fantasia on es mostren personatges més representatius en la seva infància. Aquesta feina va estar feta per Mariana Caps, qui va ser capaç de fer aquest món de fantasia una realitat amb xocolata. Van representar els Tres Porquets, personatges que sempre han estat presents en les nostres vides. De la mateixa manera també es van representar els contes de Pérez el ratolí dels teus somnis, el Gat amb Botes i el príncep granota.

Aquest concurs és un bon exemple de com tant Pasqua com altres festivitats són una oportunitat per passar temps amb la família i amics, i també és una oportunitat perquè diferents generacions puguin formar vincles entre si. En el concurs, avis i àvies van treballar en equip per guanyar, però el vertader premi va ser el temps que van passar junts gaudint del moment. La pasqua és una festa d’origen hebreu, i simbolitza el dia en què Moisès va alliberar a esclaus jueus dels egipcis. El significat i la manera de celebrar aquesta data varia segons la persona, com per exemple la Setmana Santa amb els cristians i el conill de Pasqua amb els infants, però el vertader objectiu de Pasqua és ajuntar-nos amb els nostres éssers estimats i perdonar-nos de qualsevol enuig per viure sense remordiments.

Publicaciones Similares