Concert de 31FAM a Lleida

Laia Llobera, Carla Lopez i Joaquín Millán – 1r Batxillerat Internacional

El dia 12 de maig de 2023, en el marc de la Festa Major de Sant Anastasi 2023, a Lleida, un dels concerts que es van fer va ser el de 31 FAM, als Camps Elisis. El concert va començar a les 00:06h. L’assistència va ser més gran de l’esperat i va ser molt destacable la familiaritat que desprenia aquest grup amb el públic.

Van cantar diverses cançons com, per exemple, X2 REAL, Massa Fum, Plan B… que van tenir una gran rebuda pel públic, que es va deixar la veu, creant un ambient de molt caliu. Les bones vibracions eren notables entre el públic.

Durant el concert els membres del grup es van estrenar cantant per primer cop el seu nou disc BONA FE a les terres lleidatanes. A part de les més noves una part del concert va estar dedicada a fer un flashback de totes les cançons que havien guanyat un gran èxit des que havien sigut llençades com ara Valentina o Nens del Barri. A més, el grup va delectar al públic amb la majoria dels seus clàssics com Una Player, Valentina, Nens del Barri o Inseparables. Els seus èxits van ser cantats amb molt entusiasme pel públic lleidatà, el qual esperava amb moltes ganes el concert i es coneixia la major part dels seus clàssics.

Per altra banda, el grup va sorprendre els assistents cantant la seva famosa cançó Balada 17, fet que cal destacar, ja que en molts concerts no la canten, perquè fa temps van dir que era l’últim cop que la cantarien. Amb aquesta cançó van fer emocionar a la major part del públic, el concert va ser una explosió d’emocions.

Per acabar el concert van fer la traca final amb un remix de tecno de la famosa cançó Ferran Adrià la qual va fer vibrar el públic, ja que es tracta d’una de les cançons més reivindicatives de 31 FAM defensant el català.

Publicaciones Similares