Endevina la pel·lícula!

Les xarxes socials han estat un factor molt important que ha influenciat la manera de comunicar-nos entre nosaltres. No podem negar que les tecnologies han sigut creades per facilitar la comunicació entre diferents persones i per possibilitar així que en aquestes es parli de temes globals, tot i estar a quilòmetres de distància. 

D’aquesta manera, per poder expressar millor els sentiments i la informació, van néixer els emojis, els característics dibuixos que es troben a les diferents plataformes digitals i que són usats per substituir la part més emotiva i expressiva de la comunicació oral. Aquests, doncs, són icones amb què podem expressar les nostres emocions per missatges de text. 

Si parlem de la seva etimologia té diferents orígens. Principalment, la paraula emoji ve del japonès, es compon de «e», dibuix en japonès, i «moji», caràcter. I la paraula emoticona, també molt emprada per designar aquests característics dibuixos, prové del llatí i el grec; “emo” ve de la paraula emoció (emovere en llatí significa “commoure”) i “icona” és un mot grec que vol dir “imatge”.

És per aquest motiu, que des de la revista DADAREPORT us proposem un joc divertit i entretingut per jugar amb amics i passar una bona estona. Com bé explica el títol, a partir de tres emojis suggerits heu d’endevinar diferents pel·lícules molt populars. (Pista: algunes d’elles estan nominades als Oscars 2024!)

  1. 👦🏻🧥🇵🇱
  1. 👱‍♀️💖👗
  1. 🏖️🎡🏰
  1. 🎸🐍🦜
  1. 🤠💥💣
  1. 🎵✨🌃
  1. 🚗📚👬
  1. ✈️❄️🧑‍
  1. 🔵 🕷️🔴 
  1. 🔥💧🌈

Com us ha anat? 

Us passem el barem de notes:  

  • 6 respostes correctes — APROVAT
  • 7-8 respostes correctes — NOTABLE 
  • 9-10 respostes correctes — EXCEL·LENT 

Les solucions les trobareu a l’article sobre el mite de Faetont i l’Odissea escrit per l’alumnat de Batxillerat Humanístic. 

Publicaciones Similares