|

Les disfresses més originals de Carnestoltes

Aquest mes ha arribat el Rei Carnestoltes i les disfresses de la gent no han deixat a ningú indiferent. El cap de setmana del 10 de febrer es va celebrar a Lleida, Alpicat, Balaguer, Cervera, Maials o Mollerussa. La setmana següent va ser el torn d’altres municipis com Benavent, Torre-Serona o Artesa de Lleida. El cap de setmana següent, els carrers de Torrefarrera, Alfarràs o les Borges Blanques s’emplenaran de carrosses i finalment, el primer cap de setmana de març, les darreres localitats, com Juneda, el festejaran. Si al vostre municipi encara no s’ha celebrat, o ja esteu buscant disfressa per l’any que ve, us portem un seguit de disfresses que han triomfat en aquesta edició. Tant de grup com individuals, de les més elaborades a les “d’anar per casa”, de totes les menes, però totes igual d’impressionants!

(Imatges de Lleida, Mollerussa, Balaguer i Cervera respectivament)

MUNTANYA RUSSA

L’efecte d’aquesta disfressa en grup és brutal. Només cal seguir aquests passos per a confeccionar-la per a cada integrant del grup:

  1. Fabricar amb cartró una espècie de cadira de muntanya russa. 
  2. Col·locar per davant del cos dues tires de xurro d’espuma dels que es fan servir a la piscina, com si fos el sistema de seguretat, i un altre a la cintura en direcció perpendicular, com si fos la tanca. 
  3. Enganxar per davant de la tanca dos rotllos de roba farcits de cotó fluix o teles amb un mitjó a baix per simular que són les cames d’algú assegut a la cadira.
  4. Estudiar els moviments en grup per simular que tothom va a una, pujant i baixant per la muntanya russa.

«QUI ÉS QUI»

Qui diu que es necessiten grans materials per trobar una disfressa divertida i original? Fixa’t en aquesta disfressa dels personatges del mític joc de taula «Qui és qui». Et fa una partida?

  1. Agafar una cartolina i retallar en el seu interior un rectangle, deixant uns centímetres de marge.
  2. Al marge superior escriure el nom del joc, “Qui és qui?”, i al marge inferior escriure el  nom.
  3. En ser una disfressa en grup, cal dividir el grup en dos, una meitat serà l’equip roig, pel qual necessitaran camises roges; i altre serà l’equip blau, i per tant necessitaran camises blaves.
  4. Per acabar, utilitzar diversos accessoris per acabar de completar a disfressa, com ulleres, perruques, joies… 
Relationships built at spouses dining-in > Ellsworth Air Force Base >  Article Display

TÚNEL DE RENTAT DE COTXES

Mai una disfressa tan senzilla ha resultat ser més divertida que aquesta. Només necessites bosses de brossa gegants de dos colors (A i B) diferents i tres mànecs d’escombra o similar.

  1. Agafar una altra bossa del color A i retallar un cercle al davant, de forma que, en posar la bossa al cap, es pugui treure la cara per aquí. Fer tires en vertical de 20 centímetres de grossor des de la part oberta de la bossa cap amunt. Aquesta bossa anirà al cap.
  2. A la bossa de color B retallar un forat a la part tancada per poder fer passar el cap i dos forats als laterals per poder treure els braços. Fer tires verticals de 20 centímetres de grossor, començant per la part oberta de la bossa cap amunt. Aquesta bossa anirà al cos. 
  3. Fer tires de les altres bosses i folrar un mànec d’escombra, de manera que s’intercalin els dos colors, simulant un túnel de rentat.
  4. Utilitzar els dos altres mànecs per subjectar el primer a banda i banda, de manera que es pugui subjectar per dues persones per fer-lo passar per sobre dels cotxes. 

UN ANIMAL REALMENT DIVERTIT

Disfressar-te de gallina, amb bec i plomes i unes potes realistes, de calamar adult, de flamenc, de polp, de mosca brillant o de gos, pot convertir-se en tota una aventura. A més, aquest tipus de disfresses tenen com a avantatge que pots optar per vestits ben calentons, una bona opció tenint en compte les encara fredes nits d’hivern de carnestoltes. Els unicorns o els monstres del Llac Ness també estan convidats.

UN CLÀSSIC: LES DINAMOS DE MAMMA MIA

Agafar uns pantalons llargs de campana blaus elèctrics (si no es troben, es poden utilitzar texans), i lligar un turbant daurat a la cintura. Buscar un top tub (sense mànigues) també daurat. Per complementar agafar una jaqueta texana (es pot escollir de màniga llarga o curta, depenent del clima del moment). Per donar-hi l’últim toc, construir un micròfon amb un tub negre i una bola de porexpan. 

Finalment, afegir a la disfressa accessoris daurats, com penjolls i polseres, i arrissar-se el cabell, amb dues trenes a banda i banda per donar-li un estil més de Mamma Mia. 

ALVIN I ELS ESQUIROLS

Aquesta és una disfressa de tres persones. Cada una haurà de portar una dessuadora entre els següents colors (blau, verd, i vermell). 

La dessuadora blava haurà de portar una S gran al mig, la verda una A, i la vermella una T (les lletres es poden pintar o fer-les amb cartró i enganxa-les). 

A continuació, cada persona s’haurà de posar uns mitjons llargs del color corresponent a la seva dessuadora. Les sabates són d’elecció personal. 

Per últim, el pentinat és opcional, però és preferible dues cues altes. Cada persona pot elegir un complement, com és una gorra o unes ulleres, per acabar de representar a la perfecció el personatge que es representa. 

EMOCIONS DE LES MÉS VIVES
Una disfressa senzilla, però efectiva. Per fer-la, únicament es necessita Cartolines de colors, retoladors i paper pinotxo (només si es vol fer la disfressa amb els ulls visibles). En primer lloc, cal retallar una cartolina groga fent una rodona que cobreixi tota la cara.

A continuació, depenent de quin emoji es vulgui fer, s’han de dissenyar les seves expressions facials amb cartolines de colors.

Tot seguit hi ha dues opcions: fer els ulls amb cartolina i fer dos forats per a veure, o fer els ulls amb paper pinotxo per poder veure a través del paper.

Finalment, es fan dos forats als dos costats de la cartolina i es lliga una goma de forat a forat, o es fa una banda amb cartolina a mesura per posar la màscara, o fins i tot es pot enganxar la cara a un pal i fer una màscara simple, adaptant-ho al gust de cadascú.

Publicaciones Similares