2023-01-26 Reis Mags - Hospital Arnau - Imatge en copyright de Mario Gascón

L’arribada dels Reis Mags a l’Hospital Arnau de Vilanova

Els Reis d’Orient porten regals als infants ingressats a l’Hospital Arnau de Vilanova.

Ada Caba, Laia Llobera i Gabriela Salcedo – 1r Batxillerat Internacional

El passat 6 de gener del 2023 els infants ingressats a l’hospital Universitari Arnau de Vilanova van rebre una agradable sorpresa per part dels Reis Mags, els quals van il·luminar l’ambient portant molts regals, tot omplint als nens i nenes d’il·lusió. El regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, va ser l’acompanyant dels Reis durant la seva estada a l’hospital lleidatà amb l’objectiu de fer feliços als infants en un dia tan especial, a més a més d’estimular la seva millora.

Aquesta iniciativa va començar ja fa més de cinc anys a la població lleidatana, i és una pràctica que s’estén per altres municipis i hospitals. Degut a la pandèmia, fins ara no havia estat possible la visita dels Reis Mags a aquest centre hospitalari de ponent. Finalment, dos anys després, els infants de l’hospital han pogut rebre amb il·lusió i alegria la visita de Ses Majestats i els regals.Des de l’Ajuntament de Lleida s’ha agraït la visita i els obsequis donats.

Imatge en copyright de Mario Gascón.
https://www.paeria.cat/ca/actualitat/noticies/els-infants-ingressats-a-l2019arnau-de-vilanovareben-els-regals-dels-reis-d2019orient (26/01/23)

Publicaciones Similares